کلوچه اهری

مواد لازم

 

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پود قند ۳/۴ لیوان
  • ماست سفت نصف لیوان
  • بیکینگ پودر ۱ ق س
  • سرکه سفید ۱ ق س
  • آرد سفید ۲/۵ لیوان
  • پودر زنجبیل ۱ ق س


برای رومال
زرده تخم مرغ .شیره بار یا عسل

 


ابتدا تخم مرغ را کمی هم بزنید پودر قند را روش الک کنید
ماست .بکینگ پودر و سرکه را با هم مخلوط کنید وبعد به مواد اضافه کرده وهم بزنید تا ترکیب بشه


روغن را هم ریخته.
ابتدا نصف آرد را به مواد اضافه کرده زنجبیل را هم اضافه کنید وهم بزنید بعد مابقی آرد را کم کم اضافه کرده باید ی خمیر چسبناک به دست بیاد داخل ی طرق دربسته بریزید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین
بعد استراحت
میز کارو آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید وقالب بزنید


داخل سینی فر بچینید و ومال کنید
دمای فر ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید

نوش جان